Goût de/Good France

Już 21 Marca zapraszamy na kolację 🇧🇶 Goût de/Good France 🇧🇶 pod patronatem Consulat général de France à Cracovie (Konsulat Francji w Krakowie).
W tym wyjątkowym dniu nasza restauracja zamieni się we francuską stolicę kulinarną i serwować będzie specjalnie skomponowane menu kuchni francuskiej.

Szczegóły kolacji:

restaurateurs.goodfrance.com

Zainteresowanych zapraszamy do rezerwacji na adres e-mail: restauracja@wentzl.net
Liczba miejsc jest ograniczona.

Kliknij aby powiększyć menu

Restaurant Week Polska

 

Z przyjemnością dołączamy do krakowskich restauracji z naszą propozycją 3-daniowego menu w ramach Restaurant Week Polska (3-17 kwietnia 2019).

Festiwal to doskonały pretekst do podzielenia się z Wami naszą pasją i chęcią rozpieszczenia Was na poziomie Fine Cuisine.

Menu na tą specjalną okazję, regularne oraz wegetariańskie, przygotował Chef Zbigniew Siemieniec.

MENU A:

  1. Jesiotr Confit / marchew z kminkiem / velute z mlekiem kokosowym
  2. Asietta z wołowiną / karmelowa kapusta / czarny bez / trufla
  3. Lody z fermentowanego mleka / granita z buraka / dzika róża / palona biała czekolada

MENU B:

  1. Burak / Espum z koziego sera / orzechy nerkowca
  2. Raviolo z ziemniakami rosvell / epoisses / palone masło
  3. Krem czekoladowy / krwista pomarańcza / karmel

Dokonaj rezerwacji (kliknij)  

Kliknij aby powiększyć zdjęcie

 

The second Burns Night in Wentzl Restaurant.

Kolejne przyjęcie z cyklu Burns Supper juz za nami.

Dziękujemy organizatorom i jednocześnie zachęcamy Państwa do skorzystania z naszej oferty organizacji imprez oraz przyjęć okolicznościowych.

Więcej szczegółów uzyskają Państwo dzwoniąc pod nr. tel. (+48) 12 429 52 99 lub pisząc na adres: restauracja@wentzl.net

 Rekomendacja w Vogue


  Burns Evening 2017

 

15241164_1171099762956616_3688731681849399810_n

 

 

V-day 2017


Walentynki

 

 

Zapraszamy na śniadania!
Świeża prasa i bułeczki, codziennie od 7 do 11

 

15241164_1171099762956616_3688731681849399810_n